Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

4. 8. 2014.

Sportski bumerang 2014.

I ove godine se u našoj školi održava sportski kamp „Bumerang 2014“ za učenike od trećeg do osmog razreda i traje od 4. do 15. avgusta 2014. Projekat je usmeren na realizaciju sportskih aktivnosti i fizičkog vežbanja koji nisu dostupni kroz redovnu nastavu, kao i negovanje fer pleja, promociju zdravih stilova života kroz sadržaje radionica. Svakog dana kampa sprovodi se jutarnja gimnastika. Učenici su podeljeni u grupe i vežbaju sa različitim rekvizitima i u različitim prostorima škole.

Iznenađenje dana bila je prezentacija jedne nove sportske discipline „Jadžent“ koju je svim kamperima predstavio Janko Pavliš, profesor fizičke kulture Tehničke škole u Temerinu. To je kolektivna igra koju igraju mešovite ekipe uz moto „Brzo misli, brzo deluj i budi džentlmen“. Svi polaznici kampa imali su priliku da i sami osete čari ove neobične i brze igre sa loptom.



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.