Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

03.03.2014.

Zagonetna ličnost u našoj školi

U petak, 28. februara 2014, u trpezariji škole je organizovan susret učenika četvrtog i petog razreda u cilju upoznavanja i druženja učenika ovih razreda, njihovo zbližavanje, kao i popularizacija sporta. Inicijator i organizator ove manifestacije je nastavnica Svetlana Mirčić Vukobrat. Bilo je neobično i zabavno tako da je preko 150-oro dece uživalo. Program pod nazivom „Igram, volim, znam“ je vodio nastavnik matematike Danilo Borovnica. U prvom delu programa imali smo takmičenje ekipa koje su činilli učenici četvrtih i petih razreda iz istog odeljenja. Oni su pogađali nepoznati pojam, odgonetali zagonetnu priču, pogađali asocijaciju koja je vodila do zanimanja našeg zagonetnog gosta. Bilo je tu i pitanje za publiku, koja je posle u sav glas pevala par strofa himne Svetom Savi.

Zagonetni gost je bio kikindski proslavljeni vaterpolista Marko Bašić, koji je trenutno trener vaterpolo kluba ŽAK. Burno pozdravljen od učenika, prvo je ispričao nešto o sebi, a onda je pola sata odgovarao na pitanja učenika. Na kraju je delio autograme i karte za utakmice na zadovoljstvo svih prisutnih. Bilo je zabavno, zanimljivo i ovim putem se još jednom zahvaljujemo Mаrku Bašiću što se odazvao našem pozivu i promovisao vaterpolo i zdrav način života.

Danilo Borovnica, nastavnik matematike

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.