Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

27. 5. 2014.

Sportski izlet

Odeljenje VII2 je s nestrpljenjem iščekivalo lepo vreme da bi svi, zajedno sa razrednom, otišli na izlet. U petak, 23. maja, uz pomoć roditelja jedne učenice i ljudi iz Sportskog centra "Jezero", proveli su prelep dan na otvorenom.

Nakon što se završila nastava, otišli su do Sportskog centra "Jezero" gde ih je dočekalo ljubazno osoblje. Prvo su dobili knjige o radu ove ustanove, pa su im zaposleni pričali o njenoj prošlosti, a potom su im objasnili šta će raditi tog dana.

Dečaci su otišli na zatvorene bazene i igrali vaterpolo i takmičili se u plivanju. Devojčice su otišle u teretanu gde su im treneri objasnili kako se vežba na kojoj spravi. Usledilo je zabavno i veselo vežbanje pošto su neke od učenica po prvi put stale na traku za trčanje.

Svi su se lepo zabavili, ali i umorili. Kada su završili sa sportskim aktivnostima, opustili su se na svežem vazduhu ispred "Jezera". Bio je to nezaboravan dan, a mnogi su naučili ponešto novo.




Manja Grifatong, VII2

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.