Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

24.12.2015.

Revija ritmičke gimnastike

BALERINE OSVOJILE PARTER

U našoj školi je u prvom polugodištu počela sekcija ritmičke gimnastike kojoj sam se odmah priključila, zajedno sa svojim drugaricama sa baleta.Vredno smo vežbale i verovaale smo da rezultat mora biti dobar. 

Četiri naše ekipe, predvođene nastavnicom fizičkog, Svetlanom Mirčić Vukobrat, i nastavnicom muzičkog, Kristinom Njari, posetile su 21. decembra Novi Sad i učestvovale na Reviji ritmičke gimnastike. 

Prvo su se sve ekipe predstavile noseći transparente sa nazivima škola iz kojih dolaze, a onda je počelo takmičenje. 


Najbolji plasman, ekipno PRVO mesto, u kategoriji 7. i 8. razreda imala je naša ekipa, odnosno mi, balerine: Jana Tanović VII4, Anđela Kovačić VII4, Maša Stojnić VII2 i ja, Sara Zamurović VII2. 


U istoj kategoriji, ali kao pojedinke, Anđela je osvojila DRUGO, a Jana TREĆE mesto. 

U mešovitoj ekipi 5. i 7. razreda istakle su se: Tamara Đurđić, Sanja Kovačević, Željana Reljin V3 i Jovana Ivetić VII4. 

Učenice 3. i 4. razreda su se takođe dobro pokazale. Ekipa u sastavu: Marina Bešlin III1, Maša Zorić III4, Una Kresoja IV1 i Jelena Zarić IV1, osvojila je ekipno PRVO mesto u takmičenju bez rekvizita, dok je TREĆE mesto u takmičenju sa rekvizitima zauzela ekipa koju su činile: Ratka Sokola, Marija Retek i Staša Karadžin, sve iz IV1. 

Naš uspeh je još jedan dokaz da se vrednim radom dolazi do najboljih rezultata. Ponosne smo i što smo uspele da pobedimo ekipe ritmičkih klubova. Nadamo se istom, ako ne i boljem uspehu sledeće godine. 


Zahvaljujemo se nastavnicama Ceci i Kristini što su nas dovele do pobede.

Sara Zamurović, VII2

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.