Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

7. 5. 2016.

Međuokružno atletsko takmičenje 2016.

Atletska ekipa naše škole nastavlja da niže uspehe.

Dečaci su na Međuokružnom takmičenju u Novom Sadu 5. maja bili odlični. Ekipa škole zauzela je TREĆE mesto. Ekipu su činili: Stefan Stojanović, Aleksa Stojanović, Stefan Katai, Benjamin Buš, David Talpai, Andrej Mihajlov, Đorđe Knežević i Matija Kozić.

U štafetnoj trci 4x100 metara naša ekipa zauzela je DRUGO mesto.

Na sportskim takmičenjima samo 1. ide na sledeći nivo takmičenja i samo prvi može osvojiti medalju. Ove godine dečaci iz OŠ „Đura Jakšić“ iz Kaća bili su 11 stotinki brži i plasirali se na Školsku olimpijadu. Ako uzmemo u obzir da su  ekipu naše škole predstavljali uglavnom učenici sedmog razreda, onda je ovo odlična stepenica za narednu školsku godinu.

Mini atletika kategorije  učenika 1-4. i 5-6. razreda takođe je imala predstavnike iz naše škole. Čak 16 naših učenika učestvovalo je na Međuokružnom  takmičenju. Učitelj Marijan Petrov, član  Tima za aktivnu školu i školski sport, koordinator je  aktivnosti učenika mlađih razreda.

Svetlana Mirčić Vukobrat, nastavnica fizičkog vaspitanja

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.