Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

13. 8. 2014.

Promocija kikindskih sportskih klubova

Polaznici sportskog kampa „Bumerang 2014“ imali su veliko zadovoljstvo da budu gosti u nekoliko sportskih klubova u Kikindi što je bila jedinstvena prilika da vide kako izgledaju tereni i hale i da upoznaju trenere i igrače koji aktivno treniraju. 

Kompleks teniskih terena TK „Kikinda“ lociran je u neposrednoj blizini SC „Jezero“. Treneri Vladimir Jolić i Dragan Olćan nesebično su pokazali osnovna teniska pravila što je bilo sasvim dovoljno da se polaznici kampa uvere da je tenis sport koji bi želeli da treniraju.

Ružica Popov, trener ženskog stonoteniserskog kluba, pomogla je i dečacima i devojčicama da osete zadovoljstvo dok su učili pravila i dok su pravili prve korake učeći da prebacuju lopticu.

Prošle godine kamperi su upoznali aktivne igrače ženskog i muškog rukometnog kluba i njihove trenere Draganu Karanović, Stanimira Komareka  i Dragana Mrakića, a ove godine su igrali utakmice sa njima. Predstavljeni su im svi postignuti rezultati ova dva veoma uspešna rukometna kluba.

Kamperi su posebno uživali na bazenima Sportskog centra „Jezero“, gde su podeljeni u grupe upoznali vodene sportove: plivanje, vaterpolo i ronjenje. Trener plivanja Srđan Prunić je objasnio i pokazao šta je sve potrebno uraditi kako bi se postao dobar i uspešan plivač. Stojan Bogosavljev, trener Ronilačkog kluba „Orka“, pokazao je kompletnu opremu za ronjenje i objasnio tehniku disanja. Svi su imali priliku da probaju da rone u ronilačkoj opremi i osete čari ovog neobičnog vodenog sporta.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.