Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

8. 8. 2014.

Sport pokreće

Prva nedelja kampa je završena, a ovaj dan je započet redovnim aktivnostima: malo gimnastike u raznim oblicima, a potom malo sportskih izraza na raznim jezicima. Posle toga su literarni kreativci prezentovali svoje pesme o kampu. Pesma „Bumerang” naše kamperke Anje Vidović, koja izražava duh našeg kampa: učimo, vežbamo i nije nam dosadno, osvojila je prvo mesto, a cela njena grupa je nagrađena. Ostale pesme možete pročitati u e- časopisu Rastko. Druga grupa je u akciji „Čep u džep” sakupila najviše čepova, dok je treća trijumfovala u sakupljanju elektronskog otpada. Na taj način su sve tri grupe osvojile nagrade, a sponzori su bili poslastičarnice „Cherry”, „Korzo” i „Sport”. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim našim sponzorima.



Nakon slatkog predaha, svi kamperi su otišli na Staro jezero gde su imali priliku da prisustvuju pokaznim vežbama spasavanja na vodi i u vodi u organizaciji Ronilačkog kluba „Orka” iz Kikinde. U akciji su učestvovali i predstavnici Crvenog krsta, Hitne pomoći, Vatrogasne službe i Policije. Na jezeru su se sreli sa drugarima iz sportskog kampa koji se održava u Osnovnoj školi „Feješ Klara" i sa njima razmenili utiske. Danas su ispratili i jednog kampera iz Italije koji je tokom pet dana uživao u druženju i učenju. Kamperi jedva čekaju ponedeljak i nastavak druženja.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.